Počet záznamů: 1
Výživové hodnoty potravin pro pacienty
Autor Teplan, Vladimír, 1949- (Autor) Název Výživové hodnoty potravin pro pacienty / Vladimír Teplan, Olga Mengerová Další autor Mengerová, Olga (Autor) Další korp. Institut klinické a experimentální medicíny. Praha, Česko Nakl.údaje Čestlice : Medica Publishing - Pavla Momčilová, c2004 Fyz.popis 16 s. ; 21 cm ISBN 80-85936-50-X (brož.) : 25.00 Kč Edice Dieta Edice/záhl. Dieta (P. Momčilová) Poznámky Údaje o názvu a odpovědnosti převzaty z obálky. Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM Předmět.hesla nutriční hodnota potravin Forma, žánr tabulky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.1 * (083.4) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 221255 Půjčovna literatury depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1