Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová
    Další autor Beránek, Jaromír (Překladatel)
    Klindová, Elena (Ilustrátor)
    Romaňuk, Juraj (Autor)
    Vydání2. vyd., (1. čes. vyd.)
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1984 (Brno : Tisk 39)
    Fyz.popis244 s. : [3] barev. il. ; 21 cm
    PoznámkyKuchařské názvosloví a technologické výrazy. 12000 výt.. Vazba Václav Šimice. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Název origináluTechnológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník
    Předmět.hesla příprava jídel
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.