Počet záznamů: 1
Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
Název Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv Další autor Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SNTL, 1968 Fyz.popis 185, [1] s. ; il., tab. Edice Řada potravinářské literatury Edice/záhl. Řada potravinářské literatury Poznámky 6200 výt.. Přehl. lit.. Obálka: Jaroslav Vildt. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! MDT 637 Anotace Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1