Počet záznamů: 1
Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství
Autor Benšová, Diana (Autor) Název Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. Nakl.údaje Olomouc : Bioinstitut, 2017 Fyz.popis 55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm ISBN 978-80-87371-33-6 Kč 99.00 Edice Metodika pro praxi Edice/záhl. Metodika pro praxi (Bioinstitut) Poznámky Název z obálky Obsahuje bibliografii Předmět.hesla ovoce * zelenina * zpracování zemědělských produktů * bioprodukty * ekologické zemědělství * farmářství * kvalita potravin * hygiena potravin Forma, žánr metodické příručky Konspekt 631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie MDT 634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 631.56 * 631.57+637]:631.147 * 631.147 * 631.115.1 * 663/664-021.465 * 614.31 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 370917 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1