Počet záznamů: 1
Výroba potravin rostlinného původu
Název Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. / Iva Burešová ... [et al.] Další autor Burešová, Iva, 1971- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 Fyz.popis 94 s. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-332-6 168.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny rostlinného původu * výroba potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664:631.57 * 663/664 * (075.8) * (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 331204/II Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1