Počet záznamů: 1  

Velký český kuchařský lexikon

  1. Bittermann, Josef

    Velký český kuchařský lexikon / podle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann, šéfkuchař Grandhotelu Steiner ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo. -- V Praze : Dauphin, 2012. -- 783 s. ; 25 cm. -- (Sporáček ; sv. 5). -- Obsahuje rejstříky. -- ISBN : 978-80-7272-430-7 (váz.) : 998.00 Kč.
    I. Faktor, Viktor, 1944-2017 II. Sádlo, Jiří, 1958-


    jídla * potravinářské suroviny * kuchařství * kuchařské recepty
    641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.