Počet záznamů: 1
Procesy potravinářských a biochemických výrob
Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Název Procesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 Fyz.popis 308 s. : il. ISBN 80-7080-527-7 : 320.00 Kč Poznámky Náklad 300 výtisků Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologie Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 663/664 * 60 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 214232 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1