Počet záznamů: 1  

Procesy potravinářských a biochemických výrob

  1. Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    NázevProcesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003
    Fyz.popis308 s. : il.
    ISBN80-7080-527-7 : 320.00 Kč
    PoznámkyNáklad 300 výtisků
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT663/664 * 60 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 214232Půjčovna literaturydepozitář
    Procesy potravinářských a biochemických výrob

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.