Počet záznamů: 1
Co byste měli vědět o výrobě potravin?
Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Název Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv Další autor Melzoch, Karel, 1958- (Autor) Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Ostrava : Key Publishing, 2009 Fyz.popis 536 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-7418-051-4 (brož.) 620.00 Kč Edice Monografie Edice/záhl. Monografie (Key Publishing) Poznámky Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografie Předmět.hesla potravinářská technologie Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664 * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 282228 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1