Počet záznamů: 1
Vše o uzení
Autor Dyk, Vladimír (Autor) Název Vše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Grada, 2012 Fyz.popis 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-247-4068-3 199.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla uzení * uzeniny (kuchařství) * uzené maso Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5.034 * 664.8.035.3 * 641.55:637.523 * 641.55:664.923 * (083.12) * (035) Anotace Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 305607 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1