Počet záznamů: 1  

Skladování brambor

  1. Autor Vacek, Josef (Autor)
    NázevSkladování brambor : skladování konzumních hlíz pro zpracování na smažené výrobky z brambor / Josef Vacek, Veronika Bartáčková
    Další autor Bartáčková, Veronika (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeHavlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, [2012]
    Fyz.popis9 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-86940-39-7 (brož.) : 50.00 Kč
    EdicePraktické informace - metodika pro praxi ; č. 37
    Edice/záhl. Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský)
    PoznámkyNázev z obálky. Pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. 1000 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla brambory * skladování zemědělských plodin
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT635.21 * 633.491 * 631.563.9 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 305110Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.