Počet záznamů: 1
Senzorické hodnocení potravin
Autor Jarošová, Alžběta, 1960- (Autor) Název Senzorické hodnocení potravin / Alžběta Jarošová Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 Fyz.popis 84 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-539-9 (brož.) : 75.00 Kč Poznámky 250 výt. Obsahuje bibliografii Určeno pro Určeno pro posluchače AF Předmět.hesla hygiena potravin * senzorická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 614.31 * 543.92 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 213515 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1