Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie III
Autor Hoza, Ignác, 1941- (Autor) Název Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský Další autor Sumczynski, Daniela, 1976- (Autor) Budinský, Pavel, 1959- (Autor) Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 Fyz.popis 123 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-396-X (brož.) : 119.00 Kč 978-80-7318-396-7 (brož.) : 148.00 Kč Edice Učební texty vysokých škol Edice/záhl. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol Poznámky 150 výt.. Dotisk r. 2008 (80 výt.). Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Určeno pro Určeno studentům 2. roč. bakalářského studia - studijního programu Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě UTB Předmět.hesla potravinářská biochemie * metabolismus Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:577.1 * 577.12 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 2, z toho volných 2 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 241344 Půjčovna literatury depozitář J 241344 a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1