Počet záznamů: 1  

Pokrmy v regionálních kuchyních

  1. Autor Vašák, Jaroslav, 1947-
    NázevPokrmy v regionálních kuchyních : 92 polévek - 188 hlavních jídel - 32 bezmasých jídel ze všech oblastí Československa / Jaroslav Vašák
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeBučovice : Ro-To-M, 1992
    Fyz.popis88 s.
    PoznámkyLit.. Rejstř.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Klíč.slovajídla * kraje * recepty * kuchařky * kuchařské předpisy * kuchařské recepty
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Pokrmy v regionálních kuchyních

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.