Počet záznamů: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie

  1. SYS1489376
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001055505.2
    008
      
    971119s1996^^^^xr^ab^^e^^^^^^001^0^cze
    015
      
    $a cnb000280314
    020
      
    $a 80-238-1552-0 $q (v knize neuvedeno ; $q brož.)
    035
      
    $a (nkpdnnt)cpk19970280314
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    043
      
    $a e-fr--- $a e-xr---
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642
    080
      
    $a 663
    100
    1-
    $a Doležal, Petr, $d 1961 duben 27.- $7 kl_us_auth*p0106785 $4 aut
    245
    10
    $a Evropská vína v podmínkách české gastronomie. $n Část I., $p Vína Francie / $c Petr Doležal
    246
    30
    $a Vína Francie
    260
      
    $a Nový Bydžov : $b Petr + Iva, $c 1996
    300
      
    $a 153 s. : $b il., mapy ; $c 21 cm
    500
      
    $a 5000 výt.
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Názvový a věcný rejstřík
    650
    07
    $a víno $7 kl_us_auth*0209081 $2 czenas
    650
    07
    $a víno $7 kl_us_auth*0209081 $z Francie $2 czenas
    650
    07
    $a podávání nápojů $7 kl_us_auth*0204337 $z Česko $2 czenas
    650
    07
    $a gastronomie $7 kl_us_auth*h0001742 $z Česko $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 kl_us_auth*u0002832 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:4484a660-5424-11e8-afec-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:3b2eeac989a2f9a733d77d3381c03f6c
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.