Počet záznamů: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Autor Ryczek, Hayley Barisa (Autor) Název Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová Unif.název Fermented foods at every meal. Česky Další autor Šůchová, Barbora, 1992- (Překladatel) Vydání Vydání první Nakl.údaje Praha : Alpha Book, 2023 Fyz.popis 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-88428-18-3 Kč 448.00 Poznámky Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12) Anotace Příručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 412729 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Počet záznamů: 1