Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. Dvořák, Ondřej, 1962-

    Chemie na talíři / Ondřej Dvořák. -- První vydání. -- Praha : Grada Publishing, 2021. -- 207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík. -- Abstrakt: Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. -- ISBN : 978-80-271-2881-5 (brožováno) : Kč 359.00.

    potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti * populárně-naučné publikace
    663/664:54 * 641.55 * 641/642 * 0/9 * (0.062)
    663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.