Počet záznamů: 1
Chemie na talíři
SYS 1359589 LBL 00747nam^a2200229^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230830054234.7 007 ta 008 211129s2021^^^^xr^ab^^e------001-0-cze-d 015 $a cnb003376829 020 $a 978-80-271-2881-5 $q (brožováno) : $c Kč 359.00 035 $a (OCoLC)1296109381 040 $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt 080 $a 663/664:54 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 0/9 $2 MRF 080 $a (0.062) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0417566 $a Dvořák, Ondřej, $d 1962- $4 aut 245 10
$a Chemie na talíři / $c Ondřej Dvořák 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada Publishing, $c 2021 300 $a 207 stran : $b ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. $c flexibooks 650 07
$7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0007061 $a všeobecnosti a zajímavosti $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003051 $a populárně-naučné publikace $2 czenas 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1