Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. SYS1359589
    LBL
      
    00747nam^a2200229^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830054234.7
    007
      
    ta
    008
      
    211129s2021^^^^xr^ab^^e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003376829
    020
      
    $a 978-80-271-2881-5 $q (brožováno) : $c Kč 359.00
    035
      
    $a (OCoLC)1296109381
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 0/9 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0417566 $a Dvořák, Ondřej, $d 1962- $4 aut
    245
    10
    $a Chemie na talíři / $c Ondřej Dvořák
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2021
    300
      
    $a 207 stran : $b ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0007061 $a všeobecnosti a zajímavosti $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003051 $a populárně-naučné publikace $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.