Počet záznamů: 1
Vůně francouzské kuchyně
Autor Roux, Michel, 1941- (Autor) Název Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková Unif.název Essence of French cooking. Česky Další autor Linder, Lisa (Fotograf) Rákosníková, Jitka (Překladatel) Vydání Vydání první Nakl.údaje Praha : Ikar, 2015 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm ISBN 978-80-249-2735-0 Kč 699.00 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla francouzská jídla * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) * 641.55 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 338053 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1