Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. Autor Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Autor)
    NázevZáklady cukrovarnictví. 2. díl, Výroba surového cukru a vedlejšího produktů / Miroslava Drachovská-Šimanová
    Část názvuVýroba surového cukru a vedlejšího produktů
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1957
    Fyz.popis314 s.
    Předmět.heslacukrovarnictví - učebnice vysokoškol. * cukr surový - výroba - učebnice vysokoškol.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 34127/IIPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.