Počet záznamů: 1  

Japonská kuchyně

  1. Autor Jahnke, Beate Mari, 1968- (Autor)
    NázevJaponská kuchyně / Beate Mari Jahnke ; fotografie: Julia Hoersch, Auen60 Photography
    Unif.název Japan. Česky
    Další autor Hoersch, Julia, 1962- (Fotograf)
    Steidlová, Dagmar, 1959- (Překladatel)
    Další korp. Auen60 Photography (fotografické studio) (Fotograf)
    VydáníČeské vydání první
    Nakl.údaje[Praha] : Jan Vašut s.r.o., [2022]
    ©2022
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-333-8 Kč 199.00
    EdiceJak na to
    Edice/záhl. Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyZ němčiny přeložila Dagmar Steidlová. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla japonská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.56(=521) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 406516Půjčovna literaturymístní sklad
    Japonská kuchyně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.