Počet záznamů: 1
Síla přírodní fermentace
Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Název Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz Unif.název Wild fermentation. Česky Další autor Ouhrabková, Zuzana (Překladatel) Vydání První vázané vydání Nakl.údaje Praha : Alferia, 2020 Fyz.popis 253 stran : ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-271-3029-0 Kč 399.00 Poznámky Poznámky. Vázaný reprint Obsahuje bibliografii Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * hygiena výživy * jídla Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 66.098:577.15 * 663/664.098 * 613.2 * 641.55 * (0.062) * (083.12) Anotace Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 389567 Půjčovna literatury místní sklad vypůjčený (do 21.10.2024)
Počet záznamů: 1