Počet záznamů: 1  

Basic cooking

  1. Autor Sälzer, Sabine (Autor)
    NázevBasic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová]
    Další autor Dickhaut, Sebastian (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Ikar, 2002
    Fyz.popis168 s. : barev. il.
    ISBN80-7202-897-9 : 200.00 Kč
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Název origináluBasic cooking
    Předmět.hesla jídla - příprava
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 198362Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.