Počet záznamů: 1  

Zpracování a ošetření drůbežích produktů

  1. Autor Kříž, Lubomír (Autor)
    NázevZpracování a ošetření drůbežích produktů / Lubomír Kříž ; [ilustrace Otakar Procházka]
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR, 1997
    Fyz.popis29 s. : il.
    ISBN80-7105-160-8 : 55.00 Kč
    Předmět.hesladrůbež - maso a vejce - zpracování a ošetření
    MDT636.5/.6 * 637
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 172889Půjčovna literaturydepozitář
    Zpracování a ošetření drůbežích produktů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.