Počet záznamů: 1  

Sýry a příprava sýrových pokrmů

  1. Autor Kněz, Václav (Autor)
    NázevSýry a příprava sýrových pokrmů / Václav Kněz, Hana Sedláčková ; fot. Zdeněk Žáček
    Další autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1992
    Fyz.popis331 s. : il.
    ISBN80-03-00461-6 : 73.00
    PoznámkyNK25/92
    Předmět.heslasýry - výroba a vlastnosti - využití - předpisy kuchařské * pokrmy sýrové - předpisy kuchařské
    MDT641.5:637.3](083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 146419Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.