Počet záznamů: 1  

Food & beverage management

  1. Zimáková, Blanka, 1956-

    Food & beverage management / Blanka Zimáková. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004. -- 140 s. ; 30 cm. -- 500 výt.. -- Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii. -- Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8. -- Český text. -- ISBN : 80-86578-43-7 (brož.) ISBN (chybné) 978-80-86578-43-9.
    I. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví


    společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management * food services * catering * gastronomy * management * učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    640.4/.5 * 641/642 * 005 * (075.8)
    640.4 - Hotelnictví. Stravování


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.