Počet záznamů: 1
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
Autor Komár, Aleš, 1949- (Autor) Název Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár Část názvu Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin Další korp. Univerzita obrany. Katedra materiálu a služeb Nakl.údaje Brno : Univerzita obrany, 2005 Fyz.popis 142 s. ; 21 cm ISBN 80-7231-032-1 Kč 87,00 Poznámky Anglicko-český slovník. 50 výt.. Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, Katedra materiálu a služeb. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potravinářská technologie * zbožíznalství * hygiena potravin * pochutiny * nápoje * 7 food technology * 7 commodity expertise * 7 food hygiene * 7 savours * 7 beverages Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 620.2 * 614.31 * 641.88 * 663 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1