Počet záznamů: 1  

Výroba kysaných mléčných výrobků

  1. Autor Hylmar, Bohumil, 1923- (Autor)
    NázevVýroba kysaných mléčných výrobků / Bohumil Hylmar
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL ; Bratislava : Alfa, 1986 (Praha : TZ 4)
    Fyz.popis209 s. : il. ; 21 cm
    ISBNKčs 20,00
    EdiceTechnika a technologie potrav. prům.
    Edice/záhl.Technika a technologie potrav. prům.
    Poznámky1500 výt.. Obálka Vladislav Jacák. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.heslaVýrobky mléčné kysané - výroba a vlastnosti - příručky
    Forma, žánr příručky
    MDT637.146
    Země vyd.Česko * Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Výroba kysaných mléčných výrobků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.