Počet záznamů: 1  

Biotechnologické postupy pro rozšíření variability u luskovin

  1. Autor Šedivá, Jana (Autor) (Fotograf)
    NázevBiotechnologické postupy pro rozšíření variability u luskovin : certifikovaná metodika č. 1/2020-057 / autoři Jana Šedivá, Marie Greplová, Iva Smýkalová, Hana Drahošová
    Další autor Greplová, Marie (Autor)
    Smýkalová, Iva (Autor)
    Drahošová, Hana (Autor)
    Nakl.údajePrůhonice : Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví, v.v.i., 2020
    Fyz.popis26 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-87674-34-5
    978-80-87360-64-4 Kč 60.00
    PoznámkyNázev z obálky
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla luštěniny * šlechtění zemědělských plodin
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT633.31/.37 * 631.52 * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 395201Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně
    Biotechnologické postupy pro rozšíření variability u luskovin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.