Počet záznamů: 1
La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain
Autor Mudrochová, Radka, 1983- (Autor) Název La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain / Radka Fridrichová Další korp. Univerzita Palackého. Filozofická fakulta Vydání 1ère éd. Nakl.údaje Olomouc : Université Palacký d'Olomouc, 2012 Fyz.popis 335 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-244-3290-8 250.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Poznámka o jazyku Anglické resumé Předmět.hesla francouzština * tvoření slov * zkratky * akronymy * neologismy * jazyk - ekonomické aspekty * sociolingvistika Forma, žánr monografie Konspekt 811.133.1 - Francouzština MDT 811.133.1 * 81'373.611 * 003.083 * 81'373.43 * 81 * 33 * 81'27 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. francouzština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 318528 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1