Počet záznamů: 1  

Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody

  1. Autor Smutná, Miriam, 1942- (Autor)
    NázevBiochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota
    Další autor Vorlová, Lenka (Autor)
    Malota, Ladislav (Autor)
    Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie a biofyziky
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005
    Fyz.popis28 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-529-5 (brož.) : 30.00 Kč
    Poznámky350 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská biochemie * biochemická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664:577.1 * 543.645 * (075.8) * (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 231432Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.