Počet záznamů: 1
Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody
Autor Smutná, Miriam, 1942- (Autor) Název Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota Další autor Vorlová, Lenka (Autor) Malota, Ladislav (Autor) Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie a biofyziky Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005 Fyz.popis 28 s. ; 30 cm ISBN 80-7305-529-5 (brož.) : 30.00 Kč Poznámky 350 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potravinářská biochemie * biochemická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:577.1 * 543.645 * (075.8) * (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 231432 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1