Počet záznamů: 1  

Selected fruits and vegetables

  1. NázevSelected fruits and vegetables : thermophysical properties of foods / Zbyněk Mayer ... [et al.]
    Další autor Mayer, Zbyněk
    Vydání1st ed.
    Nakl.údajePrague : Food Research Institute : International Institute of Refrigeration, 2004
    Fyz.popis92 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-902671-7-3 (brož.) : 130.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * potraviny rostlinného původu * kvalita potravin * fyzikální vlastnosti potravin
    Forma, žánr studie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT634.1/.8 * 635.1/.8 * 613.26 * 663/664-021.465 * 663/664-026.5 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 221361Půjčovna literaturydepozitář
    Selected fruits and vegetables

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.