Počet záznamů: 1  

Koncert G dur pre violončelo, sláčikový orchester a continuo

  1. Autor Vivaldi, Antonio, 1678-1741 (Skladatel)
    NázevKoncert G dur pre violončelo, sláčikový orchester a continuo [zvukový záznam] / Antonio Vivaldi. Koncert D dur pre violončelo a orchester / Giuseppe Tartini. Koncert B dur pre violončelo a orchester / Luigi Boccherini
    Unif.název Koncerty, violoncello, smyčcový orchestr, RV 413, G dur
    Obálkový názevVioloncello concertos
    Další autor Tartini, Giuseppe, 1692-1770. Koncerty, viola da gamba, orchestr, D dur
    Boccherini, Luigi, 1743-1805. Koncerty, violoncello, orchestr, B dur
    Podhoranský, Jozef, 1951- (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Warchal, Bohdan, 1930-2000 (Dirigent)
    Další korp. Slovenský komorný orchester
    Nakl.údaje[Bratislava] : Opus, p1986
    Fyz.popis1 zvuková deska : analog, stereo, 33 1/3 ot/min ; 30 cm
    Nakl.číslo9310 1774. Opus
    PoznámkyGramofonová deska
    Jozef Podhoranský, violoncello ; Slovenský komorný orchester, Bohdan Warchal, dirigent
    Poznámka o jazykuDoprovodný text slovensky, anglicky a německy
    ObsahujeKoncert G dur pre violončelo, sláčikový orchester a continuo (Allegro ; Largo ; Allegro) / Antonio Vivaldi -- Koncert D dur pre violončelo a orchester (Poco largo ; Allegro moderato ; Grave ed espressivo) / Giuseppe Tartini -- Koncert B dur pre violončelo a orchester (Allegro moderato ; Adagio non troppo ; Rondo. Allegro) / Luigi Boccherini
    Předmět.hesla 17.-18. století
    vážná hudba - 17.-18. stol. * komorní hudba * koncerty
    Forma, žánr gramofonové desky
    Konspekt785 - Instrumentální hudba. Symfonická hudba. Hudba pro více nástrojů
    MDT061.7 * 78.082.4 * 782/785 * 785.7 * (086.72)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.zxx
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Zvukové dokumenty
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    G 4986Půjčovna literaturydepozitář
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.