Počet záznamů: 1  

Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody

  1. NázevDrůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody : ČSN 57 3100
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2002
    Fyz.popis11 s.
    ISBN110.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    Předmět.hesla masné výrobky * drůbeží maso
    Forma, žánr normy
    MDT637.5+664.91/.95 * 637.54`65 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 19397Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.