Počet záznamů: 1  

Zavádění systému kritických bodů (HACCP)

  1. NázevZavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.]
    Další autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000
    Fyz.popis96 s.
    ISBN80-7271-004-4 : 50.00 Kč
    Předmět.heslapotraviny - hygiena potravin - kontrola - systémy HACCP - příručky
    MDT614.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 185429Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.