Počet záznamů: 1  

Způsob posuzování shody u potravin

  1. Autor Škopek, Bedřich (Autor)
    NázevZpůsob posuzování shody u potravin : rukověť pro potravinářský průmysl ČR / Bedřich Škopek
    Název na doplňkové titulní stráncePosuzování shody potravin
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1999
    Fyz.popis88 s.
    ISBN80-86153-94-0 : 55.00 Kč
    Předmět.heslapotraviny - posuzování shody - úpravy právní - Česko * výrobky tabákové - posuzování shody - úpravy právní - Česko
    MDT637 * 663/664 * 613.2 * 614.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 178880Půjčovna literaturydepozitář
    J 178880 aPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.