Počet záznamů: 1
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
Autor Rakušanová, Jarmila (Autor) Název Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; il. Alena Barešová Další autor Barešová, Alena (Ilustrátor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SZN, 1983 Fyz.popis 238 s. : il. ISBN (Váz.) : 25 Kčs Edice Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací Předmět.hesla kuchařky (knihy) - zvěřina MDT 641.5 * 637.55 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 29261 o Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1