Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor Hamr, Karel (Autor) Název Receptury pro cukrářskou výrobu : zmrzliny / Karel Hamr, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová Další autor Stejskalová, Jaroslava (Autor) Kadlec, František (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Idea servis, 1996 Fyz.popis 84 s., [4 s.] fot. příl. ISBN 80-85970-08-2 : 93.00 Předmět.hesla výroba cukrářská - zmrzliny - receptury * zmrzliny - výroba cukrářská - receptury MDT 663.674 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 164461 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1