Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. Autor Hamr, Karel (Autor)
    NázevReceptury pro cukrářskou výrobu : zmrzliny / Karel Hamr, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
    Další autor Stejskalová, Jaroslava (Autor)
    Kadlec, František (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Idea servis, 1996
    Fyz.popis84 s., [4 s.] fot. příl.
    ISBN80-85970-08-2 : 93.00
    Předmět.heslavýroba cukrářská - zmrzliny - receptury * zmrzliny - výroba cukrářská - receptury
    MDT663.674
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 164461Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.