Počet záznamů: 1  

Laboratorní příručka analýzy potravin

  1. Autor Davídek, Jiří, 1932-2015 (Autor)
    NázevLaboratorní příručka analýzy potravin / Jiří Davídek
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1977
    Fyz.popis718 s.
    EdiceŘada potrav. literatury
    Předmět.heslapotraviny - analýza chemická - zásady a metody - příručky
    MDT641.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 64404Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.