Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Další autor Romaňuk, Juraj (Autor)
    Vydání3. vyd., (2. čes. vyd.)
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1990
    Fyz.popis303 s.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 29411 aPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.