Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
Autor Brhlík, Eduard (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Další autor Romaňuk, Juraj (Autor) Vydání 2. vyd., (1. čes. vyd.) Nakl.údaje Praha : Merkur, 1984 Fyz.popis 244 s. Předmět.hesla pokrmy - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (2.ročník) MDT 641.5(075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 29410 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1