Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka
Autor Brhlík, Eduard (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Další autor Romaňuk, Juraj (Autor) Vydání 2. vyd. Nakl.údaje Praha : Merkur, 1983 Fyz.popis 253 s. Předmět.hesla jídla - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (1.,2.a 3.ročník) MDT 641.5(075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 29304 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1