Počet záznamů: 1  

Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém

  1. Autor Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 (Sestavovatel, kompilátor)
    NázevSaccharimetrie na základě fysikalném a chemickém / sepsal Jan V. Diviš
    Variantní názevSaccharimetrie na základě fyzikálním a chemickém
    Nakl.údajeV Praze : F. Šimáček, 1897
    Fyz.popis311 s. : il. ; 23 cm
    EdiceChemická knihovna technologická ; sv. 2
    Edice/záhl.Chemická knihovna technologická
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Předmět.hesla cukrovarnictví * potravinářská chemie * analýza potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664:54 * 543.6:663/664 * 664.1 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.