Počet záznamů: 1  

Food & beverage management

  1. Autor Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    NázevFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Variantní názevFood and beverage management
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004
    Fyz.popis140 s. ; 30 cm
    ISBN80-86578-43-7
    Poznámky500 výt.. Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Poznámka o jazykuČeský text
    Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management * 7 food services * 7 catering * 7 gastronomy * 7 management
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT640.4/.5 * 641/642 * 005 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Food & beverage management
    Food & beverage management

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.