Počet záznamů: 1
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
Autor Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor) Název Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková Další autor Havlíková, Jaroslava (Autor) Vydání 3. vyd. Nakl.údaje Praha : Merkur, 1970 (ST 1) Fyz.popis 54 s. : il. ; 8° ISBN Kčs 5,00 Poznámky 15000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla Jídla slovenská - předpisy kuchařské * Kuchařky (knihy) * Jídla česká - předpisy kuchařské * Jídla moravská - předpisy kuchařské MDT 641.5(437)(083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1