Počet záznamů: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

  1. Autor Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor)
    NázevSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková
    Další autor Havlíková, Jaroslava (Autor)
    Vydání3. vyd.
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1970 (ST 1)
    Fyz.popis54 s. : il. ; 8°
    ISBNKčs 5,00
    Poznámky15000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.heslaJídla slovenská - předpisy kuchařské * Kuchařky (knihy) * Jídla česká - předpisy kuchařské * Jídla moravská - předpisy kuchařské
    MDT641.5(437)(083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.