Počet záznamů: 1
Venkovská hospodyňka v praksi
Autor Černý, Emil, 1872-1929 (Autor) Název Venkovská hospodyňka v praksi. II, Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek / Emil Černý Část názvu Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : A. Neubert, 1921 Fyz.popis 48 s. ; il. 8° Edice Knihovny českých hospodyněk a dívek ; 18 Edice/záhl. Knihovny českých hospodyněk a dívek Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla 7 venkovské obyvatelstvo * 7 ženy * 7 ovoce * 7 brambory * 7 zelí * 7 okurky * 7 konzervace * 7 víno * 7 ocet * 7 výroba * 7 káva * 7 cikorka * 7 čaj * 7 náhražky * 7 kávoviny Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1