Počet záznamů: 1  

Venkovská hospodyňka v praksi

  1. Autor Černý, Emil, 1872-1929 (Autor)
    NázevVenkovská hospodyňka v praksi. sv.IV, Pěstování, sklizeň, přezimování a sušení zeleniny. Řepa jako potravina. Sladidla, pokrmy, moučka a marmelády z cukrovky / Emil Černý
    Část názvuPěstování, sklizeň, přezimování a sušení zeleniny. Řepa jako potravina. Sladidla, pokrmy, moučka a marmelády z cukrovky
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : A. Neubert, 1921
    Fyz.popis54,1 s. ; il. 8°
    EdiceKnihovny českých hospodyněk a dívek ; 37
    Edice/záhl.Knihovny českých hospodyněk a dívek
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 zelinářství * 7 zelenina * 7 řepa * 7 cukrovka * 7 sladidla * 7 venkovské obyvatelstvo * 7 ženy
    Konspekt635 - Zahrádkářství
    MDT635
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Venkovská hospodyňka v praksi

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.