Počet záznamů: 1  

100 a 1 jídel z mletého masa

  1. Autor Kosek, Oldřich (Autor)
    Název100 a 1 jídel z mletého masa / Oldřich Kosek
    Název v tiráži100 + 1 jídel z mletého masa
    Sto a jedna jídel z mletého masa
    Sto a jedno jídlo z mletého masa
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1980
    Fyz.popis151 s. ; 17 cm
    ISBNKč 8,00
    Poznámky30000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla mleté maso
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT641/642
    AnotacePředpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky, hamburgery, toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    100 a 1 jídel z mletého masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.