Počet záznamů: 1  

Zdravotní nezávadnost potravin

  1. NázevZdravotní nezávadnost potravin / kolektiv autorů ; uspořádala a zpracovala Jaroslava Šindelářová
    Další autor Šindelářová, Jaroslava (Sestavovatel, kompilátor)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakladatelství Brázda, 1991
    Fyz.popis143 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN80-85368-15-3
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 environmentální vědy * 7 zemědělství a potravinářství * 7 kontaminace potravin * 7 látky znečišťující životní prostředí * 7 bezpečnost potravin * 7 maximální přípustná koncentrace * vládní instituce a organizace * 7 chemikálie užívané v zemědělství * 7 chemické látky - užití
    Česko
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31 * 504.5:613.26/.29 * (036)
    AnotacePublikace se zabývá problematikou zdravodní nezávadnosti potravin v České republice.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Zdravotní nezávadnost potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.