Počet záznamů: 1  

Od Montrealu k Osace

  1. Autor Koreček, Ladislav (Autor)
    NázevOd Montrealu k Osace : Čs. kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; Slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek
    Další autor Fišárek, Alois, 1906-1980 (Ilustrátor)
    Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor)
    Srkala, Antonín (Autor)
    Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Ilustrátor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZdN, 1969 (Přerov : Tisk 4)
    Fyz.popis226, [1] s. : [5] s. barev. fot. příl. ; 8°
    EdiceMinikuchařka
    Edice/záhl.Minikuchařka
    PoznámkyFrontispice. Obálka: Ivan Urbánek. V tir. chybně uveden autor: A. Skála. 30000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla Expo (International Exhibitions Bureau)
    kuchařské recepty * 7 jídla * 7 kuchařství
    Předmět.heslaKuchařky (knihy)
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.5(083.1)
    AnotaceDalší svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce v restauraci "Praha" v Montrealu.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Od Montrealu k Osace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.