Počet záznamů: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie

  1. Autor Doležal, Petr, 1961 duben 27.- (Autor)
    NázevEvropská vína v podmínkách české gastronomie. Část I., Vína Francie / Petr Doležal
    Část názvuVína Francie
    Nakl.údajeNový Bydžov : Petr + Iva, 1996
    Fyz.popis153 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN80-238-1552-0
    Poznámky5000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Názvový a věcný rejstřík
    Předmět.hesla víno * víno - Francie * podávání nápojů - Česko * gastronomie - Česko
    Forma, žánr příručky
    Konspekt642 - Číšnictví. Servírování
    MDT641/642 * 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Evropská vína v podmínkách české gastronomie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.